Nyttig Informasjon

Enten man reiser for første gang, eller har vært i Kroatia før, kan det være nyttig med noen tips på ferden.

Bestiller man feriebolig hos oss får man også hjelp til det meste man trenger for en vellykket ferie. Transport, utflukter, aktiviteter eller gode råd og tips…det er bare å spørre.

 • Transport

  - Viktig del av ferien

  Flere flyselskaper flyr fra Norge til Kroatia i sommerhalvåret, noen også direkte fra flere norske byer til Dubrovnik, Split, Zadar eller Pula. Fra flyplassen til reisemålet eller mellom reisemålene er det flere alternative transportmuligheter, både privat transport og offentlig transport. Vi har selv benyttet oss av alle de forskjellige reisemåtene og er behjelpelig med råd og veiledning i forhold til hvordan man best kommer seg til reisemålet enten man prioriterer komfort eller billigste pris.

 • Aktiviteter

  - Noe for enhver interesse

  Enten man ønsker en aktiv ferie eller bare ønsker en utflukt eller aktivitet for en dag, Kroatia har masse å by på. Fra en rikholdig meny kan vi nevne Kajakkturer - Snorkleturer - Fotturer - Sykkelturer - Dykking - Seiling - Golf - Klatring - Byvandring - Sightseeing - Vinsmaking - Nasjonalparker - Game of Thrones. Uansett hvilken av våre reisemål man velger å feriere på, fins det muligheter for å være med på noe av dette. Vi hjelper så gjerne med råd og veiledning og har selv deltatt på de fleste aktiviteter og utflukter.

 • Gruppeturer

  - Fem eller 500, vi ordner det

  Gjennom våre 15 år som reisearrangør til Kroatia har vi opparbeidet oss svært god erfaring med å arrangere gruppeturer. Vi har arrangert både treningsleirer for ungdom, pensjonistturer, kajakkturer, aktivitetsturer, båtturer, klasseturer, firmaturer, bryllup og andre feiringer. Enten man er 5 eller 500 deltagere, ordner vi alt i forbindelse med reisen sammen med våre samarbeidspartnere i Norge og Kroatia. Om ønskelig er vi også selv tilstede for å se til at turen blir en perfekt opplevelse.

 • Om Kroatia

  - Fakta om Kroatia

  Kroatenes gjestfrihet og åpenhet tiltaler oss nordmenn. Et behagelig klima, frodig natur, krystallklart hav og deilige strender (også sandstrender), er noe vi setter stor pris på. Kombiner dette med bilfrie øyer, pittoreske landsbyer, koselige restauranter, deilige viner og et utsøkt kjøkken – da har man det rette feriemålet for en perfekt ferie. Vi tilbringer hvert år lange perioder i Kroatia og kjenner både reisemål, ferieboliger og huseiere svært godt, dette gir en stor grad av trygghet for dere kunder.

 • Om oss

  - Hvem er Lopudreiser

  Vi er et par fra Bergen som i mange år ferierte på øya Lopud utenfor Dubrovnik. I 2007 bestemte vi oss for å lage en norsk hjemmeside for å markedsføre øya og hjelpe til med å skaffe flere gjester. De siste femten årene har vi reist masse rundt i hele Kroatia og oppdaget at det ikke bare er på Lopud man opplever den varme gjestfriheten, den flotte naturen og det krystallklare vannet. Vi ønsker å gi våre gjester gode ferieopplevelser på alle våre reisemål i Kroatia og vil gjøre vårt ytterste for at dere skal få det.

 • Leiebetingelser

  - Bestilling og betingelser

  Ønsker du å leie via oss, sender du en forespørsel om leie (bruk helst kontaktskjema og fyll ut alle felt). En forespørsel til oss er uforpliktende. Vi undersøker om leieobjektet er ledig i den ønskede perioden og for det antall personer dere ønsker og gir tilbakemelding innen 2 arbeidsdager. Om ønsket leieobjekt ikke er ledig foreslår vi alternative leieobjekt. Vi oppfordrer alle våre kunder til å sette seg godt inn i både bestillingsprosessen og leiebetingelsene som man finner på denne siden.