Leie båt i Kroatia

Seilferie for den erfarne, en deilig uke for ferie-seileren eller bare en annerledes ferie for familien.

Enten man velger en 35 fots seilbåt, en 40 fots katamaran eller en uke på Gulet med mannskap, opplevelsen av den Kroatiske skjærgården deler vi så gjerne med våre gjester.

Les mer om båtleie
 • Seilbåter

  - Opplev den Kroatiske kysten

  Vi har et godt utvalg seilbåter for utleie, den minste er 35 fot, den største hele 54 fot. En flott anledning til å oppleve den Kroatiske skjærgården, her kan entusiasten få utfolde seg i solgangs-brisen og resten av familien nyte late dager i solen på dekk eller milde kvelder i havn eller for anker i en koselig bukt.

 • Katamaraner

  - Seilferie for hele familien

  Vi har også flere katamaraner for utleie fra 38 fot og opp til 52 fot. Felles for dem er rommelige lugarer, stor dekksalong og rikelig med dekksplass. En katamaran er den ideelle båten for familier med barn og andre som vil oppleve den flotte Kroatiske skjærgården og samtidig ha god komfort og plass til alle.

 • Motorbåter

  - Øyhopping i 20 knop

  I en motorbåt kan man virkelig få utforske mye av den flotte Kroatiske skjærgården. Avstandene er ikke større enn at man lett kommer seg fra Split via både Hvar, Brac, Korcula, Mljet og Lopud til Dubrovnik i løpet av en ukes leie. Vi har motorbåter for utleie fra 24 fot og opp til 38 fots båter med 3 lugarer.

 • Gulets

  - Ferie på tradisjonell seilskute

  Gulet er en tradisjonell to eller tremastet seilskute, opprinnelig fra sørkysten av Tyrkia. Vi disponerer alt fra båter med 3 lugarer til flotte seilskuter med plass til 34 personer. En uke på Gulet er late solfylte dager på dekk kombinert med milde kvelder i en koselig landsby eller en stille bukt langt fra masseturismen.

 • Tilleggsutstyr

  - Kompletter ferieopplevelsen

  For å gjører ferien helt komplett kan man bestille tilleggsutstyr som snorkleutstyr, kajakk, vannski, padlebrett og lignende. En annen mulighet er å leie båt med skipper, evt. også mannskap. Da slipper man ansvaret og kan samtidig dra nytte av skipperens lokalkunnskap til å finne de rette havner og ankringsplasser.

 • Bestilling og betingelser

  - Slik gjør du det

  Ønsker du å leie en båt via oss, sender du en forespørsel om leie (bruk helst kontaktskjema og fyll ut alle felt). En forespørsel til oss er uforpliktende. Vi oppfordrer alle våre kunder til å sette seg godt inn i både bestillingsprosessen og leiebetingelsene som man finner på denne siden.