Cavtat – Mlini

Sjarmerende og idylliske byer rik på historie

Cavtat

Bare 5 km fra flyplassen ligger den sjarmerende lille byen Cavtat. Dette er en gammel by rik på historie, selve sentrum og gamlebyen ligger på en liten bilfri halvøy. Her har man kort vei til sjø, strender og strandpromenaden med hyggelige restauranter, kaffebarer, bakeri, isbarer og små butikker. Strandpromenaden strekker seg rundt halvøya, det er flott å sykle, gå tur eller finne seg en klippe eller liten strand (småstein) hvor man kan bade og kose seg.

Les mer om Cavtat
Idylliske Mlini

Mlini

Mlini er en idyllisk liten landsby midtveis mellom flyplassen og Dubrovnik. Her kan du nyte en fredfull badeferie på mange flotte strender, samtidig som gamlebyen i Dubrovnik ikke er langt unna. Den pittoreske landsbyen var tidligere kjent for sine mange vannmøller (Mlini betyr mølle) og  er omringet av usedvanlig frodig vegetasjon med palmer og høye sypresser. Mlini ligger i en vakker bukt med turkis-blått hav og bak landsbyen troner høye fjell.

Les mer om Mlini

Våre ferieboliger i Cavtat og Mlini

 • leilighet
  +30 pers.
  Basseng

  Cavtat-01

  Lyse og moderne leiligheter, sentralt beliggende kun 300m fra hovedstranda i Cavtat. Stor felles terrasse med basseng i tillegg til balkonger og terrasser til hver enkelt leilighet. Flott sjøutsikt fra balkonger, terrasser og bassengområdet.

 • villa
  10-14 pers.

  Cavtat-02

  Herskapelig villa, omgitt av en høy steinmur, som ligger i en rolig bukt i den historiske delen av Cavtat. Her bor man nær strender, restauranter og butikker, men likevel skjermet og i rolige omgivelser, i denne delen av Cavtat er det heller ingen biltrafikk.

 • leilighet
  +30 pers.
  Basseng

  Mlini-02

  Stort og innholdsrikt hus med basseng som inneholder flere leiligheter og rom. Alle boenhetene har eget bad, de fleste også uteplass enten med veranda eller terrasse i den vakre frodige hagen. Huset ligger kun 50m. fra sjø og nærmeste strand og har praktfull sjøutsikt.

 • villa
  2-21 pers.
  Basseng

  Mlini-03

  Svært innholdsrik og sjarmerende villa med basseng som ligger omkranset av en frodig hage i rolige og vakre omgivelser kun 50 meter fra sjøen. Stor terrasse på framsiden av huset med vakker utsikt over sjøen, dette er en av våre desidert mest populære villaer.

 • leilighet
  2-12 pers.

  Mlini-05

  Tre leiligheter som ligger vakkert til, kun få meter fra sjøkanten, sentrum, havna, strand og de hyggelige restaurantene i den lille pittoreske landsbyen Mlini. Alle boenhetene har fantastisk sjøutsikt fra egne balkonger eller terrasser

 • villa
  8+2 pers.

  Mlini-06

  Stor, tradisjonell stein villa bygget i 1907 men senere totalrenovert. Villaen ligger vakkert til litt oppe i høyden, men likevel bare 500 meter fra sjøen, nærmeste strand og sentrum av Mlini. Ypperlig sted for en stor familie eller flere som reiser sammen.

 • leilighet
  2-8 pers.

  Mlini-10

  To flotte leiligheter som ligger sentralt plassert helt i vannkanten, rett ved havna i Mlini. Kort vei til strender, restauranter og kaffebarer, samtidig som man kan nyte solnedgangen og den fantastiske sjøutsikten fra egen veranda eller terrasse.

 • leilighet
  2-16 pers.

  Mlini-14

  Innholdsrikt hus som ligger kun en liten spasertur unna sjø, strender og sentrum av Mlini. Huset inneholder tre leiligheter samt to rom og ligger på en stor eiendom omringet av en frodig hage med vakre planter og trær. Passer perfekt for en større gruppe.