Trogir

Historisk by med mange muligheter.

Trogir ligger på en liten øy, bundet sammen med fastlandet via en gammel steinbro. En annen liten bro binder Trogir sammen med øya Ciovo, som har mange av de fineste badestrendene i området.

Trogir er omgitt av en rekke vakre øyer, det er kort reisevei til andre sjarmerende landsbyer som Primosten og Sibenik og nasjonalparken Krka. Til Split by er det 28 km, så det er enkelt å ta en dagstur inn dit om man skulle ønske det.

Les mer om Trogir

Våre ferieboliger i Trogir

 • ferieanlegg
  +100 pers.
  Basseng

  Trogir-01

  Flott ferieanlegg som ligger i Seget Vranjica kun 5 km fra Trogir. På området er det fine strender, basseng med fantastisk utsikt over Adriaterhavet, restauranter, kaffebarer, sportsbar, isbar/konditori og matbutikk, en egen del er også tilrettelagt for bobiler.

 • villa
  14+0 pers.

  Trogir-02

  Stor, flott villa som ligger like ved sjøen og med en fantastisk utsikt utover havet. Den består av to leiligheter, en i hver etasje, forbundet med utvendig trapp. Villaen har flere terrasser og trapp rett ned til sjøen så her er morgenbadet kun få meter unna.

 • villa
  11+0 pers.
  Basseng

  Trogir-04

  To nesten identiske villaer som ligger i Ciovo området, knappe 2,5 kilometer fra den historiske byen Trogir. Villaene ligger unikt plassert helt nede ved stranden og er begge moderne og svært elegant innredet med både innendørs og utendørs basseng.