Øya Brac

Sol og strandliv

Brac er den største øya i Dalmatia med 15.000 innbyggere fordelt på en rekke små og mellomstore landsbyer. Øya, som kanskje er mest kjent for stranda Zlatni Rat, ligger bare en liten times båtreise sør for Split og like langt fra naboøya Hvar. Brac har et mildt klima med varme og tørre somre, frodig natur og er en av de mest solfylte plassene i Europa.

Milna ligger helt vest på øya og er øyas flotteste og sikreste havn. Med sin sjarmerende ro og idylliske beliggenhet er dette et godt feriealternativ.

Sutivan ligger på nordsiden av Brac inn mot Split. Dette er en koselig ferieby som er kjent for flotte strender og sine mange aktivitetstilbud.

Supetar er den største byen på nordsiden av Brac, det er her fergen fra Split ankommer. Koselig by med et rikholdig aktivitetstilbud og mange strender.

Pucisca ligger idyllisk til i bunnen av en trang bukt på nord-øst siden av Brac. Den er godt skjermet for vær og vind. Koselig ferieby som har det man trenger av butikker, restauranter, kaffebarer og strender.

Selca ligger litt opp i høyden på østsiden tvers ovenfor Makarska på fastlandet og er en rolig, tradisjonell landsby med et bra utvalg i restauranter og kaffebarer. Kun 5 minutter med bil til sjøen og Sumartin.

Sumartin ligger på østspissen av Brac, det er her fergen fra Makarska ankommer. Koselig by med flotte strender, her får man en virkelig bra ferie.

Les mer om Brac

Våre ferieboliger på Brac

 • leilighet
  +30 pers.
  Basseng

  Milna-01

  To bygninger med store leiligheter som ligger praktfullt til ved innseilingen til koselige Milna. Stor terrasse med svømmebasseng, barnebasseng, jacuzzi, solstoler og fantastisk sjøutsikt. I tillegg er sjøen kun 50m unna, så her er det kort vei til morgenbadet.

 • leilighet
  +30 pers.
  Basseng

  Milna-03

  Flott anlegg som ligger helt i sjøkanten ved innseilingen til Milna. Anlegget har flere hus med leiligheter, bassengområde og restaurant hvor man kan sitte og nyte solnedgangen kun få meter fra sjøen. Nærmeste badeplass er knappe 10 meter unna.

 • villa
  7+1 pers.
  Basseng

  Milna-04

  Flott villa som ligger i landlige omgivelser 2,5 kilometer fra sentrum av Milna by men kun 100 meter fra nærmeste strand. Villaen går over to etasjer, er stilfullt innredet og har et stort uteområde med skyggefull spiseplass, basseng, solsenger og utemøbler.

 • villa
  6+0 pers.
  Basseng

  Milna-05

  Renovert steinvilla som opprinnelig er bygget for mer enn 200 år siden. Den ligger i sentrum av Milna, men til tross for sentral beliggenhet er det en deilig ro over området. Idyllisk uteområde med spiseplass og basseng.

 • villa
  6+3 pers.
  Basseng

  Milna-07

  Villa bygget i 1814 men totalrenovert med fokus på å ta vare på den tradisjonelle stilen. Villaen ligger sentralt til i sentrum av Milna og har stor terrasse med basseng. Til tross for svært sentral beliggenhet er dette et sted hvor man virkelig kan nyte roen og freden.

 • villa
  7+2 pers.
  Basseng

  Milna-09

  Moderne villa som ligger kun 60 meter fra sjøen i rolige Duboka Bay, 2 kilometer fra Milna sentrum. Flott uteområde med basseng, solstoler og grill, det er også fantastisk utsikt fra villaen og uteområdet. Her bor man virkelig flott.

 • villa
  10+2 pers.
  Basseng

  Bol-01

  Fantastisk steinvilla som ligger sentralt i Bol sentrum, men samtidig kun 65 meter fra sjøen. Villaen er smakfullt innredet hvor lyse farger og moderne interiør er kombinert med autentiske steinvegger. Villaen går over hele fire etasjer, her er det massevis av plass.

 • villa
  9-11 pers.
  Basseng

  Supetar-01

  Flott villa med basseng i Supetar hvor fergen fra Split ankommer. Villaen ligger i et stille område og er et tradisjonelt steinhus omgitt av en praktfull hage med basseng. I tillegg er det en leilighet som ligger i samme huset slik at totalt 11 personer kan bo her.

 • villa
  3+2 pers.

  Pucisca-01

  Tradisjonelt steinhus som ligger sentralt i den idylliske byen Pucisca på øya Brac, kun 25 meter fra sjøen. Huset var total renovert i 2010 og er delikat og moderne innredet. Her bor man idyllisk med kort vei til sentrum, sjøen og nærmeste strand.

 • villa
  4+1 pers.

  Pucisca-02

  Et lite koselig steinhus beliggende kun 10 meter fra sjøen og nærmeste strand. Huset er moderne innredet i lyse farger og har en flott terrasse med utsikt over sjøen og byen. Her bor man sentralt med kort vei til sjøen, nærmeste strand og sentrum i Pucisca.

 • villa
  5+2 pers.
  Basseng

  Pucisca-04

  Nybygd villa som ligger usjenert til for seg selv omgitt av vakker natur. Den er moderne innredet i lyse farger og har et stort, flott uteområde med basseng, utemøbler og stor grill. Her bor man i svært rolige omgivelser og kan virkelig la roen senke seg.

 • villa
  10+2 pers.
  Basseng

  Povlja-01

  Romslig og sentralt beliggende villa med flott uteområde. Basseng, grill og skyggefull spiseplass for måltider i det fri gjør dette til en super feriebolig. Villaen går over tre etasjer og har kort vei til sjø, nærmeste badeplass, restauranter og butikker.

 • villa
  8+2 pers.
  Basseng

  Sumartin-03

  Sentralt beliggende villa med basseng og stort uteområde, her bor man skjermet men samtidig nær strand, butikker og restauranter. Villaen er stilfullt møblert med tradisjonelle møbler, her er det ikke spart på noe. Dette er virkelig en flott villa å tilbringe ferien i.

 • villa
  6+2 pers.
  Basseng

  Sumartin-04

  Eksklusiv villa med basseng som ligger i en stor og skjermet hage. Villaen er eksklusivt og elegant møblert med både tradisjonelle og moderne møbler. I den store og velholdte hagen finner man også ute dusj, solstoler og et stort utekjøkken med spiseplass.

 • villa
  6+2 pers.
  Basseng

  Sumartin-05

  Steinvilla med stor hage og basseng som ligger i sentrum av Sumartin kun få meter fra nærmeste butikk og restaurant. Villaen har flott utsikt over sjøen og den lille koselige havna, men til tross for sentral beliggenhet er man godt skjermet i den store hagen.

 • villa
  8+2 pers.
  Basseng

  Sumartin-06

  Steinvilla bygget i tradisjonell Dalmatian stil. Villaen ligger i et stille område med kort vei til butikk, restauranter og strand. Den har flott sjøutsikt, stort utendørsområde med basseng og et skyggefullt område med bord og stoler for utendørs måltider.