Lopud

Bilfri og barnevennlig

Lopud er en bilfri øy med flotte sandstrender, et paradis for barnefamilier. Med flere sandstrender, bilfrie gater og et lite og oversiktlig bysentrum føles det trygt å slippe barna av gårde på egenhånd både om dagen og på kvelden. Man finner også noen av Dubrovnik-områdets beste restauranter her hvor internasjonale kjendiser ankrer opp yachtene sine i bukten for å spise på en av disse.

De fastboende på øya lever stort sett av turisme, mange leier ut rom eller leiligheter i de private husene sine, noen har også bygget en egen villa de leier ut til turister.

Vi håper med vårt utvalg av ferieboliger å gi et tilbud til alle, både de som ønsker høy standard til en litt høyere pris og til de som reiser på et lavere budsjett. Vi tilbyr også et familiedrevet og svært sjarmerende hotell med sentral beliggenhet kun få meter fra stranden.

Uansett standard og prisklasse framstår alle husene som rene og ordentlige, Kroatene setter sin ære i at alt skal være i orden for sine gjester. Gjestfriheten er stor på Lopud, man blir godt ivaretatt som gjest her. Mange huseiere inviterer gjerne på et tradisjonelt Kroatisk måltid med god hjemmelaget drikke til, eller kake og kaffe. Uansett hvilket hus du bor er det aldri mer enn 3-400 meter til sjøen, nærmeste strand eller en restaurant.

Les mer om Lopud

Våre ferieboliger på øya Lopud

 • Bassenget utenfor ferieleiligheten
  leilighet
  2-18 pers.
  Basseng

  Lopud-01

  Et av våre mest populære feriehus som ligger knappe 300 meter fra "sentrum", havna og bystranda på Lopud. Huset inneholder fire moderne ferieleiligheter i varierende størrelser med fantastisk sjøutsikt. Foran huset er det et flott uteområde med basseng og solstoler.

 • leilighet
  4+2 pers.

  Lopud-02

  Romslig, stor og moderne leilighet for 4-6 personer. Den populære leiligheten ligger svært sentralt i "sentrum" av Lopud bare 50 meter fra by stranda, små butikker, hyggelige restauranter og kafeer. Leiligheten har stor og solrik veranda med sjøutsikt.

 • leilighet
  3 - 20 pers.

  Lopud-03

  Lyse og trivelige leiligheter med flott beliggenhet kun knappe 100 meter fra nærmeste strand og restaurant. Huset inneholder fem leiligheter og ett rom, alle ligger i andre og tredje etasje, og har veranda med flott sjøutsikt.

 • Flotte leiligheter med sjøutsikt
  leilighet
  2-20 pers.

  Lopud-04

  Stort og innholdsrikt hus med fire flotte leiligheter i varierende størrelse, alle med utsikt over Lopud, sjøen og den vakre solnedgangen. Huset ligger litt tilbaketrukket men likevel med kun få minutters gange ned til strand og "sentrum" av Lopud.

 • villa
  12+2 pers.
  Basseng

  Lopud-05

  Stor romslig villa med basseng og flott uteplass. Den er inndelt i flere boenheter men leies ut som en stor villa, da bor man litt adskilt men samtidig i samme hus. Villaen ligger kun 3-4 minutters gange fra bystranda og sentrum av Lopud.

 • leilighet
  4-8 pers.

  Lopud-06

  To lyse og moderne leiligheter som ligger i et rolig og svært idyllisk område. Praktfull sjøutsikt fra verandaene og til tross for den tilbaketrukne beliggenheten er det ikke mer enn noen få minutters gange til nærmeste strand, restaurant og "sentrum" av Lopud.

 • villa
  10+4 pers.
  Basseng

  Lopud-08

  Ny, moderne villa som ligger litt tilbaketrukket i et rolig område. Den har stor uteplass med svømmebasseng, solstoler og skyggefull spiseplass. Villaen leies ut som en boenhet men består av to separate leiligheter, en med 2 og en med 3 soverom.

 • villa
  4 pers.
  Basseng

  Lopud-09

  Særegen, tradisjonell villa på ett plan som ligger knappe 300 meter fra "sentrum" av Lopud. Villaen er innredet i gammeldags men sjarmerende stil og har stort uteområde og basseng med fantastisk utsikt. Dette er et av de flotteste bostedene på Lopud.

 • leilighet
  6+2 pers.

  Lopud-10

  Stor leilighet som ligger flott til i en liten blindgate på sørsiden av bukten, kun 100 meter fra sjøen og stranden. Terrassen utenfor huset har formidabel utsikt utover bukten på Lopud, her kan man slappe av i skyggen under vinrankene og bare nyte livet.

 • leilighet
  2-7 pers.

  Lopud-11

  To fine leiligheter med god standard som ligger sentralt plassert i en rolig sidegate i "sentrum" av Lopud kun få meter fra nærmeste kaffebar, restaurant, butikk og bystranden. Leilighetene har felles terrasse, det er heller ingen trapper frem til dem.

 • leilighet
  6+0 pers.

  Lopud-13

  Stor og moderne leilighet med tre soverom som ligger sentralt plassert i "hjertet" av Lopud, nær restauranter og butikk. Leiligheten ligger i 2 etasje, kun fem meter fra sjøkanten, så her har du kort vei til morgenbadet. Det er også en liten veranda på baksiden av huset.

 • leilighet
  2-10 pers.

  Lopud-14

  Tre nyrenoverte, lyse og svært moderne leiligheter som ligger ved strandpromenaden, her er det knappe 10 meter til morgenbadet. Skjermet terrasse med praktfull sjøutsikt foran huset. Leilighetene leies ut separat eller samlet som en villa for en større gruppe.

 • leilighet
  2-13 pers.

  Lopud-15

  Stort, innholdsrikt og nyrenovert hus med tre leiligheter og to dobbeltrom. Huset ligger sentralt i "sentrum" av Lopud, det er heller ingen trapper fram til huset, noe som gjør det svært enkelt for småbarnsfamilier med barnevogn å bo her.

 • leilighet
  2-9 pers.

  Lopud-16

  Tre nyrenoverte leiligheter som ligger i en stille bakgate i sentrum av Lopud. Her bor man i moderne leiligheter med kort vei til strender, restauranter og alt man trenger. En av leilighetene ligger på bakkeplan med kun få trappetrinn frem til døren.

 • leilighet
  2-8 pers.

  Lopud-19

  Tradisjonelt steinhus som inneholder tre leiligheter med fantastisk beliggenhet og utsikt utover sjøen og Lopud. Huset ligger i motsatt ende av bukten i forhold til "sentrum" av Lopud, men likevel ikke lenger unna enn fem minutters gange til nærmeste restaurant.

 • leilighet
  4-14 pers.

  Lopud-23

  Tre moderne leiligheter i et hus omgitt av en stor hage. De to leilighetene i andre etasje har begge store verandaer med flott sjøutsikt, leiligheten på bakkeplan har utgang til terrasse og stor hage med gressplen. Det er ingen trapper fram til  selve huset. 

 • leilighet
  2-14 pers.

  Lopud-28

  Fire leiligheter i varierende størrelse som ligger oppe i høyden, 300 meter fra "sentrum" og by-stranda. Det er en del trapper opp til huset, men når du er vel oppe har du øyas flotteste utsikt! Her kan du i ro og mak nyte solnedgangen fra flere store terrasser.

 • hotell
  +20 pers.

  Hotel-02

  Sjarmerende familiedrevet hotell som ligger idyllisk til i "sentrum" av Lopud, rett ved bystranden og havna. Hotellet går over tre etasjer og inneholder 12 rom i varierende størrelser. Egen restaurant i vann-kanten rett foran hotellet, flott sjøutsikt fra de fleste rom.