Split området

Fra shopping i verdensklasse til flotte nasjonalparker

Split området strekker seg fra Ciovo og Trogir, via Split Rivieraen, til den velkjente Makarska Rivieraen. Vi har en rekke overnattingsmuligheter fra sentralt beliggende leiligheter i Split sentrum, via hotell, leiligheter og villaer langs kysten til romslige villaer i naturskjønne omgivelser i den flotte Biokovo National Park.

Split by har shopping i verdensklasse, men også en blanding av historie, kultur og koselige kaffebarer, elegante restauranter og en fantastisk promenade langs sjøen.

Podstrana ligger på Split Rivieraen knappe 20 minutters kjøring fra Split og er en rolig liten by med flotte strender.

Omis er en litt større by som ligger ved utløpet av elven Cetina, som er kjent for rafting og padling. Her er det et godt utvalg i restauranter og kaffebarer og en lang, flott strand.

Baska Voda ligger på den velkjente Makarska Rivieraen og er en svært koselig by med flotte strender. Her er det også kort vei og god båtforbindelse til øyene Brac og Hvar.

Zupa ligger i Dalmatian Hinterland 26 km fra kysten blant høye fjell og flott natur. Her kan man bo i flotte villaer for en rimelig penge og med kun en kort biltur til Makarska Rivieraen og de flotte strendene der.

Les mer om Split

Våre ferieboliger i Split området

 • villa
  13+2 pers.
  Basseng

  Split-01

  Moderne og svært rommelig villa som ligger midtveis mellom Split og Trogir, kun 7 kilometer fra flyplassen. Villaen går over tre etasjer, har seks soverom, og et stort uteområde med både basseng og jacuzzi. Her bor man virkelig eksklusivt og flott.

 • villa
  9+1 pers.
  Basseng

  Podstrana-01

  En stor og moderne villa med praktfull utsikt over sjøen og øyene Hvar og Brac. Den ligger i Podstrana på Split rivieraen, knappe 20 minutters kjøring fra Split by. Villaen går over to etasjer + kjeller og foran villaen er en stor terrasse med svømmebasseng.

 • leilighet
  6-18 pers.

  Omis-01

  Stort hus som inneholder tre flotte leiligheter med to soverom. Her bor man sentralt i forhold til aktiviteter som klatring, rafting, padling og andre vannsportaktiviteter. Leilighetene ligger sentralt plassert i Omis, ikke langt fra den flotte stranden i byen.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Baska Voda-01

  Flott villa med svømmebasseng i Baska Voda på Makarska Rivieraen. Den er omgitt av en stor hage og med en 200 meter lang gangvei rett ned til stranden. Kort vei til butikk og restauranter, her bor man skjermet men samtidig sentralt.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Makarska-01

  To nesten identiske villaer som ligger i den lille byen Promajna, mellom de mer kjente feriestedene Makarska og Baska Voda på Makarska Rivieraen. Villaene ligger i et rolig område, knappe 400m fra stranden og er begge moderne og svært elegant innredet.

 • villa
  6+2 pers.
  Basseng

  Zupa-01

  Villaen ligger idyllisk til i naturreservatet Biokovo, litt inn i landet fra Makarska Rivieraen. Den ble bygget i 2016 og er svært romslig og smakfullt innredet i moderne stil med stort uteområde med basseng, sommerkjøkken, utemøbler og grill.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Zupa-02

  Villaen ligger, på samme måte som Zupa-01, idyllisk til i naturreservatet Biokovo omgitt av fjell og vakker natur. Villaen ble bygget i 2017 og er moderne og smakfullt innredet. Utenfor er det et stort uteområde med basseng, utemøbler og tilgang til grillhus.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Zupa-03

  Moderne og luksuriøs villa som ligger usjenert til omgitt av natur og høye fjell. Villaen var ny i 2020 og er moderne innredet i lyse, trivelige farger. Utenfor er det bassengområde og en stor plen, dette er virkelig en flott villa for en avslappende ferie.