Sibenik-Zadar området

Ferie med alle fasiliteter

Sibenik

Sentralt beliggende langs den kroatiske Adriaterhavskysten ligger vakre Sibenik, idyllisk plassert ved munningen av elven Krka. Vannet er klart og blått, og byens gamle gater er smale og sjarmerende. Byen frister med deilige strender, en fascinerende historie og artige aktiviteter for hele familien. Når du er i Sibenik, er det naturlig å legge veien innom Krka nasjonalpark, som er et fantastisk naturområde med den imponerende fossen Skradinski Buk.

Les mer om Sibenik
Zadar, en av landets flotteste byer

Zadar

Zadar er en av landets flotteste byer, ikke bare på grunn av historien og arkitekturen, men også de varierte aktivitetsmulighetene byen kan tilby. Dette er den rette destinasjonen for deg som ønsker en aktiv ferie. Seiling, vandreturer, padling, rafting, dykking, vindsurfing, grotteturer og kiting er bare noen av tingene du kan prøve. Eller hva med en rolig dag på en av områdets mange strender, her finnes det noe for alle – uansett interesse.

Les mer om Zadar

Våre ferieboliger i Sibenik-Zadar området

 • villa
  8+7 pers.
  Basseng

  Rogoznica-01

  Moderne, flott villa med stort uteområde og svømmebasseng, sentralt plassert i et rolig område i den populære feriebyen Rogoznica. Villaen, som er holdt i moderne stil, går over to etasjer, er inndelt i fire separate leiligheter men leies kun ut som en enhet.

 • villa
  10+2 pers.
  Basseng

  Rogoznica-02

  Stor, rommelig villa med flere uteområder, basseng, grill og en stor takterrasse med fantastisk utsikt. Villaen går over to etasjer, er inndelt i to separate boenheter, men leies kun ut som en stor villa. Flott beliggenhet med kort vei til sjøen og nærmeste badeplass.

 • villa
  10+0 pers.
  Basseng

  Rogoznica-03

  Tre nesten identiske villaer som ligger like utenfor den pittoreske feriebyen Rogoznica. Villaene ligger helt nede ved sjøen med 300m til nærmeste strand. De er alle moderne og svært elegant innredet og har flotte utendørs områder.

 • villa
  14+0 pers.
  Basseng

  Primosten-01

  Eksklusiv og svært rommelig villa som ligger kun 20 meter fra sjøen nær den idylliske små byen Primosten. Villaen går over tre etasjer, har syv soverom, og et stort uteområde med flott sjøutsikt. Her er det rikelig med plass til en gruppe på inntil 14 personer.

 • villa
  12+0 pers.
  Basseng

  Primosten-02

  Fantastisk villa som ligger helt i vannkanten, kun 5 m. fra sjøen. Den består av tre separate leiligheter, noe som gjør at her kan en større gruppe bo i samme hus men likevel med litt avstand til hverandre. Flott uteområde med basseng og tilgang direkte ned til sjøen.

 • ferieanlegg
  +100 pers.
  Basseng

  Sibenik-01

  Dette er et stort område med en rekke overnattings-muligheter. Her finnes flere hotell, leiligheter og mobile homes. Området er en halvøy med flere flotte strender og et rikholdig tilbud av fasiliteter og aktiviteter både for voksne og barn.

 • ferieanlegg
  +100 pers.
  Basseng

  Zadar-01

  Et fantastisk ferieanlegg som ligger på et stort område med alt man kan ønske seg for ferien. Flotte strender, stort bassengområde, sport og rekreasjons områder, dykkesenter og et rikholdig tilbud av fasiliteter og aktiviteter både for voksne og barn.