Sibenik-Zadar området

Ferie med alle fasiliteter

Sibenik

Sentralt beliggende langs den kroatiske Adriaterhavskysten ligger vakre Sibenik, idyllisk plassert ved munningen av elven Krka. Vannet er klart og blått, og byens gamle gater er smale og sjarmerende. Byen frister med deilige strender, en fascinerende historie og artige aktiviteter for hele familien. Når du er i Sibenik, er det naturlig å legge veien innom Krka nasjonalpark, som er et fantastisk naturområde med den imponerende fossen Skradinski Buk.

Les mer om Sibenik
Zadar, en av landets flotteste byer

Zadar

Zadar er en av landets flotteste byer, ikke bare på grunn av historien og arkitekturen, men også de varierte aktivitetsmulighetene byen kan tilby. Dette er den rette destinasjonen for deg som ønsker en aktiv ferie. Seiling, vandreturer, padling, rafting, dykking, vindsurfing, grotteturer og kiting er bare noen av tingene du kan prøve. Eller hva med en rolig dag på en av områdets mange strender, her finnes det noe for alle – uansett interesse.

Les mer om Zadar

Våre ferieboliger i Sibenik-Zadar området

 • villa
  8+7 pers.
  Basseng

  Rogo-01

  Moderne, flott villa med stort uteområde og svømmebasseng, sentralt plassert i et rolig område i den populære feriebyen Rogoznica. Villaen, som er holdt i moderne stil, går over to etasjer, er inndelt i fire separate leiligheter men leies kun ut som en enhet.

 • ferieanlegg
  +100 pers.
  Basseng

  Sibenik-01

  Dette er et stort område med en rekke overnattings-muligheter. Her finnes flere hotell, leiligheter og mobile homes. Området er en halvøy med flere flotte strender og et rikholdig tilbud av fasiliteter og aktiviteter både for voksne og barn.

 • ferieanlegg
  +100 pers.
  Basseng

  Zadar-01

  Et fantastisk ferieanlegg som ligger på et stort område med alt man kan ønske seg for ferien. Flotte strender, stort bassengområde, sport og rekreasjons områder, dykkesenter og et rikholdig tilbud av fasiliteter og aktiviteter både for voksne og barn.