Istria området

Flott natur, rik historie og et Italiensk inspirert kjøkken

Istria

Er du ute etter flott natur, god mat, kultur, historiske severdigheter, krystallklart vann, et eventyrlig landskap og aktiviteter, ja da er Istria det rette ferievalget for deg. Istria er en halvøy som grenser til Slovenia i nord, men det er også kun få kilometer før man kommer til byen Trieste i Nord-Italia. Området er kjent for sin naturskjønne kystlinje og sine vakre kystbyer.

Les mer om Istria
Europas eldste amfiteater

Pula

Pula, eller Pola som den også kalles, har ca. 64.000 innbyggere og er den største byen på Istria-halvøya. Her lever de fleste av skipsindustri, fiske og turisme, dette er kanskje den mest kontrastfylte byen i Istria. Gamlebyen er intim og koselig med sjarmerende bilfrie gater og smug, her fins også små butikker, torg med koselige restauranter og vakre monumenter. Et av de mest kjente monumentene i hele Kroatia er det flotte Amfiteateret fra Romertiden.

Les mer om Pula

Rovinj

Rovinj er en koselig by på vestkysten av Istria som ligger på en liten landfast øy 25 km nordvest for Pula. Byen, med sine 15 000 innbyggere, er også kjent som Istrias perle og Kroatias stjerne. Rovinj var opprinnelig en øy, men kanalen som skilte den fra fastlandet ble fylt igjen for om lag 250 år siden. En reise til Rovinj byr på spennende historie og storslått natur, byen er en sjarmerende kystby med smale brosteinsgater, fargeglade hus og mange badebrygger.

Les mer om Rovinj

Porec

Porec, som ligger 57 km fra Pula, er en av de mest populære feriedestinasjonene på Istria halvøya. De to største turistområdene i Porec er buktene sør for byen, kalt Zelena (grønn) og Plava (blå) Laguna (lagunen). Disse er nesten som småbyer i seg selv, her ligger flere hotell, campingfasiliteter, marina, shopping- og underholdningsområder. De fleste besøkende i området bor her, og det er i dette området vi tilbyr de fleste av våre bosteder.

Les mer om Porec

Novigrad

Dette er stedet å leie feriehus om du vil nyte deilig middelhavsklima og samtidig lære litt om Kroatias historie. Novigrad, som ligger 75 km fra Pula, er en populær turistdestinasjon men også en liten fiskelandsby med en sjarmerende og romantisk atmosfære. Her finner man villaer fra antikken, gater av stein, rikt kulturliv, underholdning og gastronomiske opplevelser. Rundt byen er det flere attraktive sandstrender, byen er også en flott destinasjon å besøke for kunstinteresserte.

Les mer om Novigrad

Umag

Umag er den vestligste byen i Kroatia og ligger på Istria halvøya mot Italia og Trieste bukta. Her er det en rolig og behagelig atmosfære, et ypperlig feriested for både barn og voksne. Byen har et innbyggertall på ca. 13.000, hvor 20% fremdeles er italienere. Gamlebyen har vakre smale brosteinsbelagte gater og smug, mens kystlinjen består av mange små bade bukter og strender. Umag og rivieraen, som er omtrent 20 km lang, er et populært reisemål i Kroatia.

Les mer om Umag

Våre ferieboliger i Istria området

 • villa
  9+0 pers.
  Basseng

  Pula-01

  Lys, romslig og moderne villa med basseng som ligger i utkanten av kystlandsbyen Liznjan, 16 kilometer fra flyplassen i Pula. Villaen, med sin flotte terrasse, er omgitt av en fantastisk hage og fra bassengområdet kan man se sjøen.

 • villa
  6+0 pers.
  Basseng

  Pula-02

  Flott steinvilla med basseng som ligger i vakre omgivelser på en høyde i nærheten av Trget-bukten, øst i Istria. Rundt huset er det en svær hage med basseng og flere terrasser hvor man kan nyte flotte dager. Fra flyplassen i Pula er det en god halvtimes kjøring.

 • villa
  4+0 pers.
  Basseng

  Pula-05

  Ny og moderne liten villa med basseng og med et lite anneks vegg i vegg. Huset ligger i den sørlige delen av Istria på stedet Valbandon, kun 2 kilometer fra den kjente badebyen Fazana og 8 kilometer fra flyplassen i Pula.

 • villa
  10+1 pers.
  Basseng

  Pula-06

  To mer enn hundre år gamle, eksklusive steinhus som nylig er renovert til fantastiske feriehus. Husene leies ut samlet som en villa og ligger i Sisan, kun 10 minutters kjøring fra Pula og Medulin. Villaen er stilfullt innredet, her kan du virkelig nyte en avslappende ferie.

 • villa
  8+1 pers.
  Basseng

  Pula-07

  Ny, lys og moderne villa med fire soverom og basseng. Villaen ligger i landlige omgivelser og har vakker havutsikt ut mot øya Cres. Kun 15 minutters kjøretur fra villaen, i landsbyen Trget, ligger den populære fiskerestauranten «Martin Pescador».

 • villa
  8+1 pers.
  Basseng

  Pula-08

  Moderne, nybygd villa med basseng. Villaen ligger ved siden av PULA-07 og er identisk både utendørs og inne. Foran villaen er det et stort uteområde og i andre etasje finner man en romslig veranda med utemøbler og flott utsikt utover sjøen.

 • villa
  9+0 pers.
  Basseng

  Pula-09

  Elegant og moderne utstyrt villa med sofistikert interiørstil som ligger i landsbyen Vlakovo, 15 km fra Labin som er den største byen i området. Her kan man nyte ferien i landlige omgivelser og besøke pittoreske landsbyer eller flotte strender i Rabac.

 • villa
  9+0 pers.
  Basseng

  Pula-10

  Forholdsvis ny villa med basseng og flott hage som ligger på en inngjerdet eiendom på 500 m2. Villaen ligger bare noen få minutters kjøretur fra Pula sentrum, det er heller ikke langt til butikk, restauranter og flotte strender i Verudela-området.

 • villa
  8+2 pers.
  Basseng

  Pula-12

  Eksklusivt innredet steinvilla med flott hage som ligger i landlige omgivelser i den lille landsbyen Pinezici. Bare en kort kjøretur unna ligger de to idylliske landsbyene Rabac og Labin. Her kan man virkelig nyte avslappende dager i fred og ro.

 • villa
  8+2 pers.
  Basseng

  Rovinj-01

  Helt ny villa, som ligger i Rovinj, en av de mest populære og vakreste byene i Kroatia. Villaen er moderne innredet og utenfor er det et flott bassengområde. Restauranter, barer og butikker finnes en kort spasertur fra huset, her bor man svært sentralt.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Rovinj-04

  Tradisjonell steinvilla bygget i 1757 som ganske nylig er totalrenovert. Villaen ligger i landlige og idylliske omgivelser på det lille stedet Kloštar. Den består av to fullt utstyrte bygninger knyttet sammen med en overbygd terrasse, her bor man svært flott.

 • villa
  12+0 pers.
  Basseng

  Rovinj-05

  Moderne villa med hele seks soverom. Villaen ligger vakkert til og er omgitt av en stor, velstelt hage og med utsikt utover de grønne, bølgende åsene. Kun 15 minutters kjøretur til Rovinj, en av de mest populære og vakre byene i Kroatia.

 • villa
  8+0 pers.
  Basseng

  Porec-04

  Særegen og sjarmerende villa som ligger i den rolige landsbyen Kukci, kun seks kilometer fra badebyen Porec. Den passer perfekt for en familie eller en vennegjeng som ønsker å bo i en romslig og komfortabelt feriebolig med stor hage og basseng. 

 • villa
  6+0 pers.
  Basseng

  Novigrad-01

  Ny, lys og moderne villa med basseng som stod ferdig i 2017. Villaen ligger i en inngjerdet eiendom sentralt i Novigrad med gangavstand til strender, restauranter, butikker og de mange kaffebarene som finnes i Novigrad