På området i Zadar-01

På det over 1000 mål store området er det masse forskjellige fasiliteter og muligheter for aktiviteter både for voksne og barn. Enten du vil ha en rolig badeferie med sol og avslapning eller en ferie med aktiviteter og opplevelser, du finner det her.

 

Strender og basseng

Langs kystlinjen finner man både strand med sandbunn, oppmurte brygger og områder med klipper og stein. I tillegg er det et stort bassengområde med flere forskjellige basseng.

BLUE FLAG BEACH er 1,5 km lang, langgrunn og for det meste med sand bunn. Stranden ligger sentralt i området, med kort vei fra alle boenheter. Her kan man nyte dagen på en solseng eller sløve i skyggen under noen av furutrærne man finner her. På strand-området finnes også omkledningsrom, dusjer, lekeplasser for barna og selvfølgelig beach bar og restaurant. Stranden er en Blue Flag Beach, noe som garanterer kvaliteten både på strand og sjø.

WATER MOUNTAIN ligger i sjøen rett utenfor stranden. Her kan barna hoppe, stupe, klatre og rutsje, alt mens foreldrene ligger inne på stranden og overvåker det hele. Stranden og området setter barna i fokus og gjør familieferien til et uforglemmelig minne både for store og små, selvfølgelig er her også badevakter som holder øye med alt som foregår.

BASSENG OMRÅDET ligger rett bak stranden på et inngjerdet område. Her finnes en rekke forskjellige bassenger, alle er oppvarmet og med ferskvann. For barna er det barnebasseng, Spray Park og masse vannleker, i tillegg til lekeplass og Kid’s Club. De voksne kan kose seg med familie basseng, massasje basseng, hydro jet basseng med benker og Fitness Club. Man får leie solstoler og parasoller og det finnes både restaurant og cocktail bar inne på området.

 

Butikker og restauranter

Et rikholdig tilbud av butikker og spisesteder gjør ferien komplett.

MAIN STREET ligger i hjertet av området og er selvfølgelig bilfri. Her kan man spasere blant en rekke forskjellige butikker og restauranter, i tillegg til frisør og lege, Resepsjon, turistinfo og et lite supermarked ligger i enden av gaten.

BUTIKKER man finner langs hovedgaten er bakeri, konditori, frukt og grønnsaks butikk, klær, suvenirer, gullsmed og en Candy Shop.

RESTAURANTER finnes det flere av i gaten. A’ la carte restaurant, buffet restaurant, pizzeria, en taverna og en kaffebar for å nevne noen.

For øvrig er det både restauranter, kaffebarer, isbarer++ rundt på området og et stort supermarked rett utenfor den nordlige porten.

 

Sport og aktiviteter

Om man ønsker en aktiv ferie eller bare å holde seg litt i form innimellom sol og strandliv, har området masse å by på.

12 tennisbaner, fire av dem med flomlys, fotballbaner, håndballbaner, basketball baner og strandvolleyball baner ligger alle samlet sentralt på området. Her finner man også tennis skole, ridesenter og et sykkelsenter med utleie av både vanlige sykler og e-bikes. En 2,5 km treningsløype med 18 stasjoner for styrkeøvelser ligger i furuskogen nord på området, ved stranden finner man også dykkesenter, båtutleie og vannsport senter med mulighet for både  wind-surfing, wake board, kanopadling, parasailing, banana boat+++.

Rundt på området finner man også golf, mini golf, boccia, dart, bueskyting, fitness club, treningssenter med apparater, aerobic og vann-aerobic.

Det arrangeres ukentlig turneringer i både tennis, strandvolleyball og fotball.

 

Underholdning

Sentralt på området, like ved bassengområdet og stranden, legger et utendørs amfiteater med 750 sitteplasser. Her er det et variert program i løpet av uken med forskjellige show, dans og tema kvelder, folklore, kultur, konserter, karaoke og Dalmatisk festaften.

Det arrangeres også strand og basseng leker og i utkanten av området, med god avstand til bo-området, finner man et diskotek for ungdommen.

 

For barna

For en vellykket familieferie er det viktig med et tilbud til barna. På området fins en rekke aktiviteter både for de minste, de mellomste og for barn og voksne sammen. Hele bo-området, hovedgaten og strand-området er bilfritt. Av aktiviteter for barna kan nevnes:

  • Svømme opplæring
  • Ponni ridning
  • Mini kjøreskole
  • Mini disco
  • Mini-club (3-6 år)
  • Maxi-club (7-10 år)
  • Junior-club (11-15 år)
  • Kreative og lærerike verksteder
  • Forskjellige lekeplasser og klatrenett

 

I området

En kort spasertur ut av feriesenteret langs kysten, finner man en flott sandstrand. Kun 2 km fra feriesenteret, på en liten halvøy, ligger den svært koselige og sjarmerende landsbyen Nin. 15 km unna finner man den litt større byen Zadar. Både i Nin og i Zadar er det severdigheter det kan være interessant å få med seg, det går også buss direkte fra feriesenteret til Zadar by. Det arrangeres en rekke forskjellige utflukter til Nasjonal Parker, man kan prøve rafting på Zrmanja River, klatring i Paklenica Canyon eller oppleve kulturarv og historie i Nin og Zadar. Program og ytterligere opplysninger får man i turist info på feriesenteret.