På området i Sibenik-01

På det mer enn 5km2 området er det en rekke fasiliteter som gjør at uansett hva du ønsker deg for ferien finner du det her.

Strender

Langs den 4km lange kystlinjen finner man 5 attraktive strender med forskjellig tema.

SAND BEACH er en av de beste strendene på den Adriatiske kysten. Beliggende sentralt på området er man kun få skritt fra både Restaurant Trattoria og den tradisjonelle restauranten Dalmatian Ethno Village. Her kan man sløve i skyggen under en solparasoll mens man kikker utover det turkise vannet, spille en omgang av det lokale spillet «picigin» eller nyte en avslappende massasje. Stranden er en White Flag Beach, noe som garanterer kvaliteten både på strand og sjø.

FAMILY BEACH ligger mellom familie hotellene Andrija og Jakov og rett i nærheten av Aqua Parken. Stranden og området setter barna i fokus og gjør familieferien til et uforglemmelig minne både for store og små.

CLUB BEACH ligger i forbindelse med En Vogue Beach Club. Her kan man nyte en coctail på stranden eller i pool baren mens man lytter til moderne musikk eller prøve ut fontener og vann effekter i bassenger og boblebad. Om kvelden er dette stedet for Beach Parties med de siste hitene fra kjente DJ’s.

SPA BEACH ligger i en liten bukt rett utenfor områdets Wellness og Spa Centre. Her finner man ro, harmoni og nyter zen atmosfæren mens man lader batteriene.

CAMPING BEACH er den siste i rekken men langt fra den minst attraktive. Ligger langs hele kystlinjen i området for Mobile Homes og campingområdet for bobiler/campingvogner.

Restauranter

Et rikholdig tilbud av spisesteder gjør ferien komplett.

DALMATIAN ETHNO VILLAGE ligger i hjertet av området. De små steinhusene tar deg med inn i en annerledes og nesten glemt verden hvor man får et innblikk i Dalmatisk mat tradisjon og livsstil fra gamle dager.

RESTAURANT TRATTORIA ligger ved stranden med flott utsikt over sjøen og den flotte skjærgården. Her kan man nyte et rikt utvalg av retter fra havet tilberedt på tradisjonelt vis.

RESTAURANT SIBINIUM er en restaurant med en rolig atmosfære hvor man serverer mat bygget på lokal Sibenik tradisjon. Restauranten har en stor utendørs terrasse hvor man kan nyte deilige grillretter og andre delikatesser.

MEDITERRANEO STEAK HOUSE er en flott a la carte restaurant ved sjøen i familiedelen av området. Slapp av i skyggen av furutrærne og velg noe fra en rikholdig meny.

SWEETDREAMS CAKEHOUSE frister både barn og voksne med ulike bakverk laget av dyktige konditorer. Kaker, croissanter, donuts, søte ruller og fersk håndlaget is er bare noe av utvalget.

Butikker

På området fins flere butikker.

BEACH SHOPMINI MARKETDALMATIAN ETHNO VILLAGE SHOP og GASTRO SUPERMARKET

gjør at man får kjøpt det man trenger for ferien enten man bare trenger litt brød, pålegg og juice til frokost eller ønsker å lage middagen selv.

En Vogue Beach Club

I tillegg til de mange kule bassengene og Jacuzzi ene og lyden av de siste hitene er dette et sted hvor du alltid vil finne god underholdning og et beach party. Kjøl deg ned med en forfriskende coctail mens du nyter den flotte utsikten over sjøen og de nærliggende øyene. Blant alle tilbudene av aktiviteter, sport og utflukter er En Vogue Beach Club stedet hvor ungdommen samles for å lytte til musikk, prate, danse og kanskje innlede en sommerflørt.

Wellness & Spa 

MEDITERRANEAN GARDEN WELLNESS & SPA er et fantastisk senter som tilbyr alt en måtte ønske seg av velvære og behandlinger. Mediterranean massage, Thai massage, Oriental massage og Aroma massage er bare noe av utvalget. Skjønnhetspleie, frisør, Orientalsk bad, Finsk sauna, oppvarmede svømmebasseng og gym finnes også. Og for ikke å glemme, Wellness Shop med et stort utvalg i produkter for skjønnhet og velvære samt en Wellness Garden Bar hvor man får frukt coctails, shaker og forskjellige typer urtete.

Marina

I ene enden av området finner man en flott marina hvor det er mulig å leie en liten båt for dagsturer i den vakre skjærgården og til øyene i nærheten.

For barna

For en vellykket familieferie er det viktig med et tilbud til barna. På området fins en rekke aktiviteter både for de minste, de mellomste og for barn og voksne sammen.

Aquapark

Dette er den første temaparken i Kroatia. Den ligger i familiedelen av området og strekker seg over et område på mer enn 8000m2. En rekke sklier, fontener og fosser er bare en del av de morsomme eventyrene. Aktiviteter og attraksjoner som LAZY RIVERRAIN FORTRESS og en egen KIDS ZONE gjør at både barn og voksne har en flott opplevelse i parken. På området finner man også solstoler, parasoller, dusj og garderobe-fasiliteter og en snack bar som tilbyr mat, drikke og hjemmelaget is. Her kan de voksne slappe av mens barna koser seg i vannet, de profesjonelle badevaktene sørger for sikkerheten.

Pirate Adventure Minigolf

18 hulls minigolf bane med en rekke lyd og lys effekter som gir en ekte pirat atmosfære. Til og med en vulkan som spruter røyk og lava finner man her. Området er belyst slik at her kan barn og voksne kose seg også etter at mørket har falt på.

Et dyktig Animation Team har forberedt et variert aktivitetsprogram både på dagtid og om kveldene. Dans, aktiviteter, spill og Pirate Party gir god stemning i hele familien og sørger for at barna har det gøy og finner nye venner.

Aktiviteter

For dem som ønsker å supplere late dager på stranden med litt aktiviteter og opplevelser finnes det en rekke muligheter.

På selve området finner man et SPORT CENTER hvor man kan spille tennis, fotball, basketball, strandvolleyball, bordtennis, badminton og boccia. I tillegg fins sykkelutleie og forskjellige vannsportaktiviteter.

Om man vil utforske nærområdet eller dra lengre av gårde er det gode muligheter for det også.

Galija Explorer Ship

Utforsk Sibenik skjærgården i det autentiske skipet som ble bygget i 1914 og nå er nøysomt restaurert av lokale tømmermenn fra øya Murter. Tidligere gikk skipet i rute mellom fastlandet og de nærmeste øyene, nå tar det voksne og barn med på seilas helt ut i Adriaterhavet og til øyene i området. La deg imponere av det krystallklare vannet, nyt utsikten til de mange øyene eller svøm og utforsk noen av de mange naturlige buktene på disse øyene.

Utflukter

SIBENIK  Båttur gjennom Saint Anton’s kanal med utsikt til fortene som bevokter innseilingen til Sibenik.

KRKA NATIONAL PARK ved Krka River er et populært utfluktsmål. Bli med på båttur til nasjonalparken, lunsj og guidet tur i selve parken.

NATIONAL PARK KORNATI er den største gruppen av øyer i Kroatia og består av mer enn 140 unenodde øyer. Utflukten inkluderer buss til Murter, båttur til Kornati, lunsj på båten og lokal guide.

NATIONAL PARK PLITVICE – lakes. Sightseeing til de velkjente Plitvice sjøene inkludert guidet fottur i nasjonalparken.

RAFTING på elva Cetina som renner gjennom et fantastisk landskap.